Modern szerverfarm

Szervereink kiválasztása során különös figyelmet fordítunk arra, hogy a sebesség mellett a megbízhatóság és a gyors szervizháttér is előtérbe kerüljön.

A fenti szempontok figyelembevételével döntöttünk DELL szerverek mellett. Minden szerverünk redundáns tápegységekkel, ECC memóriamodulokkal, RAID szervezett SCSI illetve SAS merevlemezekkel felszerelt.
A felépítésük során arra törekedtünk, hogy bármely alkatrész meghibásodása esetén átvegye annak a szerepét egy másik, üzemképes komponens. Örömmel jelentjük, hogy hardware meghibásodás miatt évek óra nem kényszerültünk arra hogy szolgáltatáskiesést jelentsünk.
Szervereinket kifinomult monitoring rendszerek figyelik folyamatosan. Ezek a monitoring rendszerek komoly támaszt nyújtanak a felügyelő részére. Automatikusan figyelnek minden lényeges paramétert, pl. a hardware eszközök hőmérséklete, merevlemezek állapota, processzor terheltség, memória felhasználás, levelezés-várakozási sor hossza, behatolási kísérletek stb.
Rendkívül fontos adatainak biztonsága is. Mind helyben – a gyors hozzáférés miatt – mind földrajzilag távol eső helyen (a nagyfokú biztonság miatt) másolatokat tartunk adataiból, több napra, esetenként hétre visszamenőleg, így ha az Ön adatai megsérülnek, vagy véletlenül felülír, letöröl valamit –  nagyon nagy valószínűséggel vissza tudjuk adni őket.

Tagged under:

Contact Us

Elérhetőségeink

+36-30/526-8006

Email: info@sostarhely.hu

Log in